Kas midagi jäi kahe silma vahele?

Sensoparti tehisnägemise portfell koosneb VISOR® plug & Play standardsetest kaameratest kuni täiesti vabalt konfigureeritavate Eyesight kaamerateni, mis katavad tööstuslike pilditöötluste vajadused isegi kõige keerukamate automaatikaülesannete lahendamisel.

Mis on Vision tehisnägemine?

Kaamera + tarkvara= VISION

Kas tundub uskumatult lihtne? Aga just nii see ongi.
Vajalik on vaid enda jaoks selgeks mõelda, mida soovid kontrollida, mõõta, tuvastada. Teisisõnu: Mida soovid näha?
Sellest piisab, et valida sobilik kaamera.
Alljärgnevalt ülevaade seitsmest Sensoparti kaamerast.

 

VISOR® Allround
Allround on mitmeti andekas kaamera ja sisaldab endas nii objekti-, koodi- kui ka värvikaamerat üheskoos.
VISOR® Object Sensor
Objekti kaamera on objekti asukoha, asendi, kuju ja mõõtmete või kvaliteedi kontrollimiseks.

VISOR® Color
Värvikaamera ühendab endas värviliste objektide nagu märgiste, kleebiste, LED elementide, kaabli soonte järjestuse, küpsetuse kvaliteedi või mistahes teiste objektide kontrolli nii värvi kui ka objekti mõõtmete või asukoha järgi - tööstus on palju värvilisem, kui enamasti arvatakse.
VISOR® Code Reader
Koodikaamera loeb loendamatul hulgal erinevaid ISO ja AIM standarditele vastavaid vöötkoode või ECC 200 standardiga määratud andmemaatriksite koode, sõltumata andmekandja materjalist (metall, plastik, paber, klaas).

VISOR® Robotic
Integreeritud ja standardsed andmesideliidesed võimaldavad VISOR® Robotic kasutamist olemasolevate ja töötavate robotilahendustega üheskoos. Valmis andmemaatriksid on URCap UR Robotitele  ja Kuka robotite KRC4 kontrollerile KUKA App abil. 
VISOR® Solar Sensor
Ideaalne lahendus päikesepaneelide asendi ja igasuguste vigastuste avastamiseks. Võimaldab robotil täpselt võtta ja asetada päikesepaneele.

Eyesight Vision-System
Eyesight Vision on vabalt programmeeritav ja täiuslik kaamera igasuguste tööstuslike keeruliste pilditöötlusega seotud ülesannete lahendamiseks. Objekti mõõtmine, asendi kontroll ja jälgimine, andmeside, värvi kontroll, kontuuri jälgimine, heleduse korrektsioon, filtrid jpm.
Accessories
Tööstuslike kaamera ülesannete edukaks lahendamiseks on väga oluline osakaal lisatarvikute valikul. Nii nagu fotograafias üldse, on hea foto saamise  peamiseks tingimuseks õige valguse ja säriaja valik. Kuid ka õige objektiiv, filtrid ja paigalduse tarvikud on hea tulemuse saamiseks vajalikud.